Auto Hommel
menu_img_top_image_1553862490.jpg

Onze services

“Wij ontzorgen u graag en regelen zelfs uw verzekering.”

Verzekering

Auto Hommel biedt u altijd een passende autoverzekering aan. Voor iedere auto garanderen wij u een verzekering tegen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke premies.

Wij sluiten een autoverzekering direct voor u af en indien gewenst zorgen wij voor de opzegging van uw huidige verzekering. Een autoverzekering afsluiten bij Auto Hommel biedt u grote voordelen. Wij verzorgen namelijk de uitbetaling bij schade, u heeft geen eigen risico bij schadeherstel of ruitreparaties, gratis vervangend vervoer en wij fungeren als tussenpersoon.

Als partner van de BOVAG bevelen wij u de BOVAG verzekering aan. Wij bieden u altijd de voor ú meest interessante verzekering, ook als dit niet bij BOVAG is, wij hebben diverse partijen waar wij mee samenwerken en daardoor kunnen wij u ook altijd de beste verzekering bieden.

Neem eens contact op met een van onze verkopers en bespreek de mogelijkheden die bij u passen door een mail te sturen naar verkoop@autohommel.nl of bel naar +3176-2059205.

BOVAG autoverzekering

BOVAG biedt u diverse autoverzekeringen zoals de verplichte WA verzekering, WA + beperkt casco en WA + volledig casco verzekering.

- Geen kleine lettertjes, € 10.000,- gekocht is € 10.000,- verzekerd.
- U blijft altijd mobiel. Gratis vervangend vervoer gedurende gehele herstelperiode.
- Geen gedoe bij schade. U levert de sleutels bij ons in en alles wordt geregeld.
- Dagelijks opzegbaar.

AANVULLEND VERZEKEREN
BOVAG staat voor zekerheid en zeker als het om uw auto gaat. Het is daarom ook mogelijk om voor de extra zekerheid een aanvullende dekking af te sluiten, zoals Ongevallenverzekering voor Inzittenden, schadeverzekering voor Inzittenden of rechtsbijstand.

Zorg dat u altijd goed en vooral overal voor verzekerd bent. U wilt niet het risico lopen dat u bij een ongeluk met torenhoge kosten komt te zitten. Een goede verzekering is daarom essentieel als u de weg op gaat. Bel eens met onze verkopers en zij geven u het juiste advies. U kunt onze collega's bereiken via +3176-2059205 of stuur een mail naar verkoop@autohommel.nl

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact op +3176-2059205 of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

  • Financiering
  • Garantie
  • Zoekopdracht

Overige diensten

Benieuwd naar één van onze andere diensten? Klik en lees wat wij u nog meer kunnen bieden.