Auto Hommel
< TERUG

Toyota Weekend 13 & 14 April

Wij nodigen u graag uit op zaterdag 13 en zondag 14 april om samen met ons te proosten op ons Vetos-dealerschap; wij zijn namelijk officeel Toyota Specialist! 

Ook presenteren wij u de nieuwe Toyota Corolla en de nieuwe Toyota Rav4!

Een hapje en een drankje staan voor u klaar en u kunt zelfs direct een proefrit maken. 

Komt u ook naar ons speciale Toyota Weekend op zaterdag 13 april van 09.00u tot 16.00u en zondag 14 april van 12.00u tot 16.00u? 
detail_image_1554722347.jpg

De nieuwe Toyota Corolla

Kent u hem nog; de Toyota Corolla?

De nieuwe Toyota Corolla is een waar icoon en al jaren de best verkochte auto ter wereld!

De nieuwe Corolla blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. U bent altijd verzekerd van een soepele hybride aandrijflijn die kracht combineert met zuinigheid. U merkt direct de uitstekende wegligging en stabiliteit als u achter het stuur zit, probeer het zelf tijdens ons Toyota Weekend op 13 en 14 april! De Corolla is klaar voor al uw avonturen, bent u dat ook?

De nieuwe Toyota Rav4

De Rav4 is gemaakt om op te vallen; robuust. eigentijds en met bijzonder comfortabele rijeigenschappen!

Met de Toyota RAV4 profiteert u van alle voordelen van elektrische aandrijving, zónder het gedoe van laden met een snoer en een stekker. De nieuwe Toyota RAV4 heeft een ruim en zeer comfortabel interieur, profiteert u van maximale veiligheid en geniet u van maximaal comfort. En dat alles zonder compromissen.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een andere auto? Bekijk snel ons gehele aanbod nieuwe en (jong) gebruikte auto’s (occasions).

Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem, wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Stap eens binnen of neem volgende week weer een kijkje voor ons nieuwe aanbod

AANBOD