Auto Hommel
menu_img_top_image_1553862076.jpg

Onze werkplaats

“Wist uw dat uw APK geheel gratis is als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt?”

AFSPRAAK MAKEN

APK

Uw auto dient periodiek APK gekeurd te worden en wij zijn het adres voor uw APK-keuring. De APK-keuring is zelfs gratis als u deze combineert met een onderhoudsbeurt*.

Aangezien wij zorgen dat u altijd mobiel blijft, kunt u als u de APK combineert met een onderhoudsbeurt gebruik maken van onze haal- en brengservice en/of een vervangende auto of fiets. Enkel een APK van ongeveer 30 minuten ingepland? Gezellig, wij zetten een lekker kopje koffie voor u, dan is dat half uurtje zo voorbij!

Wat is een APK? De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. U dient de keuring uit te laten voeren vanwege de verkeersveiligheid en het milieu. De APK blijft een momentopname dus zorg ook dat u tijdig uw onderhoud, airco-check en winter-check laat uitvoeren zodat u altijd veilig de weg op gaat.

U krijgt van ons tijdig een melding als uw auto toe is aan de APK-keuring, maak dan ook direct een afspraak om de APK niet te laten verlopen. Benieuwd wanneer uw auto toe is aan de APK? Wij helpen u graag verder via +3176-2059205, onze APP of mail naar werkplaats@autohommel.nl.

*Voor een APK in combinatie met een onderhoudsbeurt betaalt u enkel de verplichte afmeld- en administratiekosten van €8,26 excl. BTW. De APK voeren wij geheel gratis voor u uit.

Dit kunt u verwachten:

 
  • APK gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt.
  • APK in combinatie met een onderhoudsbeurt? Gratis haal- en brengservice en/of vervangend vervoer.
  • Lekker bakje koffie; zo is dat half uurtje zo voorbij.
  • Wij helpen u herinneren wanneer uw auto toe is aan de APK.

Werkplaats
afspraak maken?

Is uw auto toe aan onderhoud, APK-keuring of heeft u schade? Maak dan een afspraak in onze werkplaats door te bellen naar +3176-2059205 of vul het contactformulier in.

  • Airco service
  • Onderhoud
  • Schade herstel
  • Bandenservice

Overige diensten

Benieuwd naar één van onze andere diensten? Klik en lees wat wij u nog meer kunnen bieden.